top of page
Design sans titre (1).png
Meld je aan voor een intake gesprek

Bedankt voor de interesse.
Ik neem contact met je op.

Samen  sterker
Groepssessies voor singles

Wil je stoppen met roken maar weet je niet waar te beginnen?

Als erkend tabakoloog en gespecialiseerd in groepsessies voor singles, nodig ik je uit om deel te nemen aan onze gezellige en ondersteunende bijeenkomsten. Samen zetten we de belangrijke stap naar een rookvrij leven, omringd door gelijkgestemde singles die elkaar steunen en begrijpen.

Onze groepsessies worden gehouden op een gezellige locatie, waar een warme en gastvrije sfeer heerst. Deze omgeving creëert de perfecte setting om openhartig te praten, tips te delen en elkaar te ondersteunen op onze rookstopreis.

Voordat de groepssessies beginnen, bied ik een gratis online verkennend gesprek van 30 minuten aan. Dit gesprek stelt ons in staat om kennis te maken, je specifieke behoeften te bespreken en te kijken of de groepsessies geschikt zijn voor jou.

Met de begeleiding van een erkende tabakoloog vergroot je jouw kansen op een succesvolle rookstop aanzienlijk. Als je in Vlaanderen gedomicilieerd bent, heb je recht op een tussenkomst van 50% voor de eerste 4 uur begeleiding door het Vlaamse gewest. Dit geldt ook voor groepsbegeleiding van maximaal 12 uur.

Neem vandaag nog contact met me op voor meer informatie en om een online verkennend gesprek in te plannen. Laten we samen aan de slag gaan in deze reis naar een gezondere levensstijl, speciaal ontworpen voor singles!

Ondersteuning van gelijkgestemden

Deel uitmaken van een groep singles die ook stoppen met roken kan een gevoel van gemeenschap en ondersteuning bieden. Je kunt je ervaringen delen, elkaar aanmoedigen en begrip vinden bij mensen die vergelijkbare uitdagingen doormaken.

Collectieve motivatie

Deelnemen aan een groepssessie kan motiverend zijn. Wanneer je ziet dat anderen in de groep slagen of obstakels overwinnen, kan dit je inspireren en aanmoedigen om vol te houden, zelfs als het moeilijk wordt.

Professionele begeleiding: Als erkend tabakoloog zal de begeleider waardevolle kennis en expertise bieden over stoppen met roken. Je krijgt praktische tips, strategieën en individuele ondersteuning die je kunnen helpen bij je rookstopreis.

Persoonlijke aanpak: De intake voor de groepsessies stelt de begeleider in staat om de behoeften en doelen van elke deelnemer te begrijpen. Op basis hiervan kan de groep worden opgedeeld in subgroepen die goed bij elkaar passen, waardoor een meer persoonlijke en effectieve ondersteuning mogelijk is.

Effectiviteit: Onderzoek toont aan dat groepssessies een effectieve manier kunnen zijn om te stoppen met roken. Door deel te nemen aan een groep, vergroot je je kansen op succesvol stoppen aanzienlijk, vooral in combinatie met professionele begeleiding.

Kostenbesparing: In sommige gevallen kunnen groepssessies voor stoppen met roken in aanmerking komen voor vergoedingen of financiële steun van overheidsinstanties, zoals in het geval van het Vlaamse gewest.

Langdurige steun: De relaties die je opbouwt tijdens de groepsessies kunnen verder gaan dan het stoppen met roken alleen. Je kunt een ondersteunend netwerk opbouwen dat je kan helpen omgaan met andere uitdagingen en je op weg kan helpen naar een gezondere levensstijl.

Door deel te nemen aan groepsessies voor singles, krijg je niet alleen de kans om te stoppen met roken, maar ook om nieuwe verbindingen te leggen en een positieve verandering in je leven te omarmen.

bottom of page